skip to Main Content
Övriga tjänster

Baskurs

Inom crossfit utför vi en stor variation på rörelser, allt ifrån vanliga basrörelser till mer avancerade övningar som olympiska lyft. På vår baskurs lär du dig korrekt utförande.

Gymnastik

Nytt för den här terminen är vår gymnastikkurs. Julius Balagtas är känd från svenska ninja warrior och har jobbat som gymnastiktränare de senaste nio åren. Vill ni se vad han och hans elever klarar av kan ni ta en titt på hans instagram @julz_delosantoz.

Föräldrar-träning

Vår huvudtränare Joel går på föräldraledigt i höst, med sin då 1 år gamla dotter Wilda. Han kommer då dra igång en träningsgrupp för föräldrar med barn i åldrarna 0-2 år, måndagen den 3/9.

Avancerad WOD

På måndagkvällar håller Rikard och Frida i det avancerade passet. Passet är för dig som vill utvecklas och lära dig de mer sportspecifika rörelserna inom crossfit som butterfly pull ups, kipping handstand push ups och barbell cykling.

Tyngdlyftning

Nytt för den här terminen är tyngdlyftningsträning på tisdagar 19:00.

Yoga

Yoga är ett perfekt komplement till crossfit då kroppen mår bra av lite mer lågintensivträning ibland.

CrossFit Kids

Crossfit anpassat till våra barn och ungdomar.Vi specialiserar oss på att vara så breda i vår träning som möjligt, ett hälsosamt leverne och att ha kul. 

Back To Top